01 de juliol 2016

Comiat Joaquima Lahoz

Aquest matí hem despedit a la Quima, la delegada del grup 9, la cerimònia de comiat ha estat emotiva, familiars i amics han llegit poemes i escrits  recordant la vida en comú i les bones estones passades.

Alguns dels companys de l'aula ens han fet arribar missatges de condol sentint la pèrdua d'una persona sempre amable i amb caràcter.
Alguns dels missatges són els que transcribim a continuació:

" el meu sentit condol per la familia de la Joaquima (Isabel Lladó"

"Amb el cor trencat per la noticia de larcent mort de la Joaquima, la nostra delegada, us envio el meu profund condol - M. Lluïsa Ruiz" 

" Sento molt aquesta triste notícia (...) sempre la recordarà tan activa, amable i responsable fina l'últim moment. Pregaré per ella. - Paquita Rivera" 

"Sentim molt la notícoa del decés de la Sra. Joaquima Lahoz, que tant bé va conduir el nostre grup. Rebeu les nostres condolences - Beatriz Viñamata i M. José Vernís" 

"Ho lamento moltíssim! era una delegada molt propera compaginant a la vegada el somriure i la seva veu tan clara i potent quan demanava silenci al presentar el/la ponent. Feu arribar el meu condol a la família - Glória Torrens"

"Ho sento i acompanyo el sentiment a la familia i persones properes - Teresa Arnau" 

"Em sap greu, una abraçada a la familia... - Montserrat Pujol" 

"Expresseu el meu condol a la familia - Anna Terradillos" 

1 comentari:

Pere Andreu Jariod ha dit...

Em sap molt de greu. El record que en tinc és d'una persona sempre amable, amb aquell somriure que et feia sentir bé. La trobaré a faltar quan visiti el seu grup.

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com