GRUP DE TEATRE

El curs 1995-96 el Sr. Josep M. Huguet i Serrà, va proposar la creació d'un elenc teatral com a complement de la inquietud d'alguns alumnes envers d'aquesta activitat.
En finalitzar el curs s'havia constituït un grup de 9 persones que es reunien a la Biblioteca per assajar la primera obra teatral que vàren representar: Un aprenent d'auxiliar administratiu, de Josep M. Benet i Jornet.
En l'actualitat el grup de teatre ja ha representat més de 200 peces, mitjançant lectures dramatitzades, en els diferents grups de les aules, als Festivals Culturals de final de curs, i també convidats a altres fórums.

Actuació de l'elenc teatral al Festival de Fi de curs 2010-11 - Esparreguera

El més important del taller de teatre és que un grup d'alumnes es reuneixen cada setmana per preparar durant dues hores, les obres que representaran davant dels companys, amb entusiasme i delerosos per apendre i descobrir personatges, poetes, autors i paisatges desconeguts . 
Acostumen a adaptar obres on trobem tots els temes de la vida diària i condensen idees i sentiments de les més variades opcions.

Nova etapa

El curs 2011-12 inaugura una nova etapa en el grup de teatre. Un nou director es fa càrrec del grup, el Sr. Gaston Gilabert, el nou grup teatral s'anomena Dramaules, i representa obres adaptades pel mateix Gilabert al grup teatral, amb gran acollida pels companys. 

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com