FER-SE SOCI-ALUMNE

Què vol dir ser soci-alumne de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Barcelona (AUGG)?
Ser soci-alumne implica tenir un lloc en un grup dels 12 que composen l'entitat per anar a escoltar les conferències. Els cursos s'inicien a l'octubre i acaben al mes de juny. Cal abonar anualment la quota de soci. A tots els grups s'imparteixen les mateixes conferències i comprenen temes molt diversos com ara medicina, història, biologia, psicologia, dret, art , geologia, geografia, astronomia, antropologia, història de l'art, etc i estan impartides per catedràtics i llicenciats per la pròpia universitat. 

Que cal fer per fer-se soci-alumne? 
Si vostè té seixanta o més anys i està interessat/da en formar part de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran  cal que empleni un full de sol·licitud que pot descarregar aquí  i  lliurar-lo a les nostres oficines o bé al mail activitatsaugg@gmail.com. 

Què inclou la quota de soci? 
Assistir a un grup de la seva elecció dels 12 que composen l'entitat (sempre i quant existeixin places disponibles). D'aquesta manera escoltaran quatre conferències setmanals d'una hora aproximadament cadascuna, dos dies a la setmana.  Cal abonar la quota de soci cada curs.

Què NO inclou la quota de soci? 
Les activitats complementàries, és a dir els cicles i seminaris de matèries especifiques, les visites culturals, els viatges o les Aules d'Estiu.
Algunes activitats com la Coral i el Grup de Teatre són gratuïtes.

Si no s'es soci es pot participar d'alguna activitat? 
Algunes activitats estan obertes a tothom. Per exemple les aules d'estiu i com a acompanyant en algun viatge però caldrà preguntar a les oficines i li informarem.

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com