02 de maig 2013

Assemblea 2013

La setmana del 22 al 28 d'abril, a més de ser la setmana dels cel·lebrats dies de Sant Jordi i de la Verge de Montserrat, també va ser  una setmana de moviment a les AUGG.


Diversos moments de l'Assemblea
El dia 24 varem fer l'Assemblea General Ordinària, on cada any la junta directiva explica el que s'ha fet en el any transcorregut fins llavors, i la resta d'alumnes hi poden dir la seva. 
Va ser una assemblea molt tranquil·la on es van renovar parts dels càrrecs, entre ells la Presidència, que de nou va recaure en el Dr. Francesc Pons Catchot. 
Pensant en la crisi que ens envolta, la quota continua congelada en els 76€  i es començarà a cobrar a aquells que tingueu domiciliat la primera quinzena de juny i els que ho vinguin a pagar a les oficines, ho hauran de fer a partir del dia 3 de juny  amb el procediment habitual o be amb targeta de crèdit, ja que tenim datafon



El divendres 26 es va fer el, ja tradicional, dinar de germanor entre professors i membres de la junta, on els professors nous prenen contacte amb els antics i interactuen entre ells explicant-se anècdotes, metodologies  i projectes relacionats amb les aules. 
Enguany van pronunciar unes paraules d'elogi i agraïment a tots els present, el Dr. Pons, president de les Aules, el Dr. Bilbeny, degà de la facultat de Filosofia i el nou degà de la Facultat de Geografia i Història, Dr. Roige. 

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com