23 d’abril 2013

HOMENATGE A MOISES BROGGI


Ja fa dies us varen comentar els delegats de grup que hi havia unes jornades en marxa on es feia promoció de la salud i enguany, i com a primera actuació, de l'Aula de Promoció de la Salut Dr. Moises Broggi era per prevenir el glaucoma. 

El proper dia 25 d'abril es celebra la cloenda i conclusió d'aquestes activitats. 

L'Institut Medicofarmacèutic de Catalunya el proper dia 25 fa la cloenda de l'Aula de Promoció de la Salut Dr. Moises Broggi. Aquesta, en paraules de la Presidenta de l'Intitut, Dra. Ana M. Carmona "es considerada com a plataforma institucional d’Educació Sanitària entre els professionals de la salut i la societat, aplega el seu llegat humà i mèdic evidenciat en la vocació social, en les directrius professionals, en l’aprofundiment de l’estudi dels nous medicaments per a la prevenció i guariment de les malalties, en el foment del diàleg, comunicació i col·laboració entre els àmbits sanitaris, i la seva estimació a la població."


En el transcurs de l'acte es presentaran els resultats de les jornades, s'atorgaran títols de membres d'honor a diversos professionals de la Salut a més de retre un sentit homenatge com a Presidnet d'Honor, per la seva trajectoria humana, mèdica, científica i per la seva fidelitat a Catalunya,  al Dr. Moises Broggi i Vallès que ens va deixar el 31 de desembre passat.

Presidirà l'acte l'Excm. Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona
Recital de Piano a càrrec de Conxita Bentz i Poemari de Rosa Fabregat

LLOC: CASAL DEL METGE 
HORA: 19h 

AFORAMENT LIMITAT : 
CAL CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA AL 607981222 O A imfc.cat@gmail.com  




Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com