17 de juny 2013

Festival Cultural 2013

El passat dia 11 de juny vam donar per acabat el curs amb el Festival Cultural 2013 celebrat al Teatre Kursaal de Manresa i un dinar de germanor al restaurant La Fàbrica del Món Sant Benet.

Més de quatre centes persones van participar en la sortida. A les 8:30h van pujar en els 8 autocars llogats per a l'ocasió.
Esperant per marxar
Un cop a Manresa tots apressats van arribar al teatre, ja que l'espectacle començava aviat. A les 10 ja estava tot a punt per començar i el Sr. Merino, va donar el tret de sortida. 
Sr. Merino, vicepresident de les AUGG presenta l'acte
El públic, impacient per veure el que ofereixen
enguany els companys
 Enguany es va estrenar el nou grup de teatre, amb l'obre La Gàbia de Fum escrita i dirigida per Gaston Gilabert, conferenciant de les nostres aules.
Un moment de l'actuació del grup Dramaules

Els components del teatre agraeixen al seu director
la feina realitzada 

El grup Dramaules saludant després de l'actuació
El Director de la Coral, Sr. Víctor Frigola, va explicar cadascuna de les obres que van interpretar, totes de tradició catalana, començant amb la cançó Emperadriu, del Llibre vermell de Montserrat i acabant amb la tradicional havanera El meu Avi, corejada per tot el públic.
 
La Coral de les Aules (fotografia: Sr. Gandarillas)
A continuació de la Coral, el trio Txaikovski ens va oferir una magnífica interpretació de la peça Trio per a Violí, violoncel i piano en La menor, op. 50. 

Un cop acabades les actuacions, de nou van pujar als autocar per anar a dinar. La sala del restaurant era força amplia i lluminosa. L'ambient com sempre va ser distès i agradable i tots els alumnes se saludaven i també es feien noves coneixençes.
Dinar de Germanor 
 Abans de marxar el Dr. Pons, president de les AUGG va dirigir unes paraules d'agraïment a tots els assistents i va demanar a la Coral que l'ajudessin a entonar la cançó Fonseca, com ja es tradició.
Cant de despedida tradicional 

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com