08 de maig 2013

Jo estimo tv3 i Catalunya Ràdio


DIUMENGE 12 DE MAIG 
11:30H 
MOLL DE LA FUSTA 


Diumenge els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio han organitzat una jornada festiva per reivindicar la seva lluita.  
Lluiten per mantenir un model de televisió pública tant eficaç com ha estat fins ara. 


Al matí hi ha actuacions gaudiu amb els nets petits d'actuacions musicals infantils com MACEDONIA, tallers de maquillatge i inflables. 


Al migdia de 14 a 16h paella popular 


A la tarda, els mes joves podran continuar la gresca amb diverses actuacions musicals de grups catalans del moment com Gossos, Lax'n'Busto, o Andreu Rifé (autor de la cançó de Polseres Vermelles) . 



Hi trobareu tota la informació clicant aquí



Per que conegueu de primera ma els seus arguments aquí teniu una carta oberta

Els treballadors de TVC i Catalunya Ràdio estem implicats en difondre un missatge als nostres conciutadans:
Gràcies per fer de TV3 una televisió de tots. Ara depèn de tots que això no canvïi.
El missatge és clar, precís, contundent, però no haguéssim pogut fer-lo extensiu a tot el públic sense la col·laboració desinteressada d’alguns dels personatges més destacats de la nostra vida social i cultural. Perfils molt diversos. Joves i grans. Professionals dels mitjans de comunicació. Alguns que han crescut a la nostra cadena. D’altres que han trobat un lloc per enriquir part de la seva trajectòria. Però també hi han volgut participar gent implicada amb la lluita social, actors, esportistes, escriptors, metges, jutges, músics, cuiners i un mag!
Tots ells han participat en el rodatge d’un vídeo titulat “Ets part de la meva vida” que corre per xarxes, correus electrònics i altres mitjans. La peça és una crida a la població a acostar-se el dia 12 de maig al Moll de la Fusta de Barcelona per participar en un acte festiu i reivindicatiu. Un acte que vol ser una finestra oberta a la ciutadania perquè pugui expressar el seu suport a TVC i Catalunya Ràdio.
Uns mitjans públics que com bé s’explica a la Carta oberta dels treballadors de TVC als ciutadans de Catalunya són perillosament sensibles a les decisions polítiques i econòmiques que es puguin prendre en aquest context de crisi i que definiran sens dubte el futur d’aquests i de la resta de la indústria audiovisual i cultural catalana que depèn de TVC com a motor econòmic del sector.
No s’ha d’oblidar que TV3 és un model d’èxit amb anys, diners i esforços de tots plegats, que ens ha dut al lideratge absolut. És vital preservar-lo.
No s’ha d’oblidar que les bases fundacionals de TVC i Catalunya Ràdio contemplen certes obligacions que s’intenten acomplir dia a dia amb encerts i errors:
  • continuar sent plural, informar amb rigor, independència i proximitat.
  • continuar sent fidel a la nostra llengua i al nostre territori.
  • continuar formant part d’un projecte comú de compromís i solidaritat.
  • i també a continuar sent líder en qualitat i en audiència.
I el més important. No s’ha d’oblidar de cap manera (citant de nou la carta dels treballadors de TVC) que els mitjans de comunicació són una garantia ciutadana essencial per a la democràcia. I els públics tenen l’obligació de preservar els principis democràtics per sobre de tot. Una ciutadania informada amb rigor i entretinguda amb qualitat no hauria de ser cap luxe, sinó una prioritat en un país democràtic i lliure.
Gràcies a tots per ser-hi sempre. Esperem ser-hi sempre per poder-vos agrair la vostra confiança amb la nostra feina.

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com