12 d’abril 2013

Cuina Catalana, bé cultural immaterial.


Des de l’Institut Català de la Cuina organitzen un seminari dedicat al Patrimoni Agroalimentari a Catalunya, dins un cicle de conferències sobre la Cuina Catalana, Bé Cultural Immaterial d'Interès Nacional (BCIIN).
L'objectiu és vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant a nivell social com institucional, i donar a la nostra cuina una projecció internacional. La  fita més immediata és aconseguir que el Parlament declari la Cuina Catalana “Bé Cultural Immaterial d’Interès Nacional”; i posteriorment, que la Cuina Catalana sigui reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. 
En el seminari es presentarà la candidatura, es parlarà de la Politica de qualitat agroalimentària, després d'una pausa  continuaran parant de Qualitat i tradició dels productes pesquers i El vi català i la seva Evolució Històrica, clouran l'acte la Dra. Lourdes Cirlot, Vicerectora de Relacions institucionals i Cultura de la UB i l'Hble. Sr, Josep M. Pelegrí, conseller de Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Per finalitzar hi haurà un petit tast de vins i cava. 

IMPORTANT CAL CONFIRMAR LA RESERVA A: 934053334 - ficc@mediterrani.org 

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com