Des de l’Institut Català de la Cuina organitzen un seminari dedicat al Patrimoni Agroalimentari a Catalunya, dins un cicle de conferències sobre la Cuina Catalana, Bé Cultural Immaterial d'Interès Nacional (BCIIN).
L'objectiu és vetllar pel
reconeixement de la cuina catalana, tant a nivell social com institucional, i
donar a la nostra cuina una projecció internacional. La fita més
immediata és aconseguir que el Parlament declari la Cuina Catalana “Bé Cultural
Immaterial d’Interès Nacional”; i posteriorment, que la Cuina Catalana sigui
reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
En el seminari es presentarà la candidatura, es parlarà de la Politica de qualitat agroalimentària, després d'una pausa continuaran parant de Qualitat i tradició dels productes pesquers i El vi català i la seva Evolució Històrica, clouran l'acte la Dra. Lourdes Cirlot, Vicerectora de Relacions institucionals i Cultura de la UB i l'Hble. Sr, Josep M. Pelegrí, conseller de Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Per finalitzar hi haurà un petit tast de vins i cava.
IMPORTANT CAL CONFIRMAR LA RESERVA A: 934053334 - ficc@mediterrani.org
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada