13 de novembre 2012

Temps de crisi - Temps solidaris

Vivim moments de crisi. Però en aquests moments és quan l'esperit social sorgeix per ajudar als més desfavorits.
Catalunya és terra de voluntaris i col·laboradors altruistes que cerquen el be dels altres. Us fem un llistat de propostes per si us be de gust participar en alguna d'elles:

El GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 

El proper 30 de novembre i 1 de desembre a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Més informació clicant aquí 



LA MARATÓ DE TV3

Amb el lema La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, NO. enguany la Martó de TV3 fomentarà la recerca biomèdica per lluitar contra el càncer.
Si voleu participar com a voluntaris fins al 23 de novembre us podeu inscriure a les següents adreces:
www.voluntariat.org
www.marato2012.voluntariat.org

Si voleu més informació de la Marató cliqueu aquí.




AMICS DE LA GENT GRAN I EL MOVIMENT "BUFANDING"

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que fa ja 25 anys que treballa per combatre la soledat i la marginació de les persones grans.
S'han empescat una iniciativa simpàtica, aconseguir reunir 1500 bufandes fetes a ma de manera altruista per vendre-les per aconseguir fons per desenvolupar programes per ajudar a aquelles persones grans que ho estan passant malament. Si voleu més informació del moviment bufanding cliqueu aquí, també estan al facebook on podreu veure les trobades que fan i la informació d'Amics de la Gent Gran cliqueu aquí

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com