18 de juliol 2012

Cloenda 2011-12

La cloenda del curs es va realitzar el passat 5 de juny al Paranimf de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona. 
A la mesa va estar presidida per la Excma.Sra. Lourdes Cirlot,  Vicerectora d'Arts, Cultura i Patrimoni de la UB, representant del Rector de la Universitat de Barcelona, el Dr. Pons, president de les Aules, l'Emm i Rvdm. Sr. Martinez Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona, el Sr. Fortino, vicepresident i coordinador de les Aules, i la Sra. Foz, secretària de les Aules. 

Després d'unes paraules de benvinguda als presents, l'Emm. i Rvm. Cardenal-Arquebisbe, va pronunciar la conferència La Basílica de la Sagrada Família, un do per Barcelona, de la que en sortirà una breu ressenya en la primera revista del curs que ve. 

A continuació la Sra. Cirlot va cedir la paraula a la Sra. Margarida Alcoriza, que va fer un parlament en nom dels alumnes, i seguidament al Dr. Pons.

El lliurament dels títols d'honor als socis nonegenaris, com cada any, va ser especial ja que per primer cop es va entregar un guardó a un alumne centenari el Sr. Jaume Saura del grup 5è. 

L

La Sra. Cirlot va cloure l'acte,  i a continuació es va celebrar la missa de final de curs on es van recordar els alumnes que ens han deixat aquest curs. 

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com