04 d’abril 2012

Bona Pascua

Benvolguts,

Les vacances de Setmana Santa han posat fi al segon trimestre del curs, és un breu parèntesi que aprofitem per  treballar per encarrilar el darrer trimestre del curs.

Us recordem que les classes s'inicien el dia 10 d'abril de nou i el trimestre finalitzarà el dia 1 de juny. L'acte de cloenda serà el dia 5 de juny al Paranimf, desitgem convidar-vos a tots, però ja sabeu que per limitacions d'aforament, només hi poden assistir els grups imparells, amb la invitació que se us ha adjuntat amb la revista, que de segur ja teniu a les vostres mans.

Us demanem la vostra participació a l'Assemblea del dia 25 d'abril, recordant-vos que és l'òrgan que teniu els alumnes  per exposar les seves idees i dubtes a la Junta Directiva.

També us animem a la participació de les enquestes del trimestre, per avaluar als conferenciants, , així com l'enquesta sobre el cicle d'història, que se us ha adjuntat amb la darrera revista,  per tal d'oferir-vos sempre un temari de qualitat i a gust de tothom (en la mesura del que ens és possible).

El Festival Cultural, es farà el dia 5 de juny. Aquest cop es fa a L'Auditori de Barcelona, i per tant, no hi ha cap sortida amb autocar, tot i això esperem una gran assistència per part de tots vosaltres, ja que a més la Coral celebra el 20è aniversari de la seva fundació.

Les inscripcions per a les Aules d'Estiu ja estan obertes. Només cal que passeu per les oficines a formalitzar-les.

Us desitgem bones vacances i agafeu forces per al tercer trimestres. 


Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com