14 de febrer 2011

Joaquim Monturiol 1924-2011

El Dr. Joaquim Monturiol, conferenciant de les aules, eminent geòleg, a la edat de 87 anys ens va deixar, la cerimònia d'enterrament va ser ahir diumenge a la Parròquia de Sant Pere de Premià de Dalt.
Com a homenatge us deixem una entrevista que li va fer el tambè conferenciant de les Aules, Antoni Bassas, a Catalunya Radio el 10 de juny del 2008




El Dr. Monturiol va ser un conferenciant que destacava per la gran erudició en la matèria que impartia i en la memòria i entusiasme com transmitia els seus coneixements.

2 comentaris:

Jordi Busqué ha dit...

És realment una molt trista noticia. Gent d'aquesta mena no hauria de morir mai. Fa uns anys que el vaig "descobrir" i en moltes ocasions vaig poder gaudir del seu entusiasme.

Crec que es bo que el recordem amb alegria, ja que va poder gaudir d'una vida llarga i molt interessant. Realment ha aprofitat be el seu temps d'existència. Molts intentem seguir les seves passes.

Marta ha dit...

El Jordi Busqué té raó; és una trista notícia, però ha gaudit la vida. Els que l'hem seguit una mica hem après molt amb les seves conferències i el recordarem.

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com