18 de gener 2011

Nou trimestre

Benvolguts, dispenseu la manca d'actualitzacions de la pàgina aquestes primeres setmanes del trimestre. Ho hem solventat i esperem que no hagi més problemes.

Iniciem un nou any, un nou trimestre amb diverses novetats de les que us anirem informant poc a poc.

De moment cal destacar el trasllat del Grup 12 a la Facultat de Farmàcia, a l'Aula Magna.  Per obtenir informació de com arribar cliqueu aquí.

La setmana que ve iniciarem els esperats seminaris d'història de la música, el dilluns 24  de gener  i d'història de l'art el dimecres 26 de gener.

Us recordem que també que encara queden places pel seminari d'història i que el Dr. Casals ha habilitat una pàgina perque pugueu seguir les lliçons de cada setmana, complementant amb bibliografia les seves classes. Us l'enllacem aquí i també està disponible a la barra lateral dreta de la vostra pantalla a l'apartat d'Activiats Complementàries (Vegis, Cicle història: Història Moderna - Dr. Casals) .

Us demanem com sempre que sigueu educats amb els vostres companys i cediu els seients si preveieu que les persones que normalment aneu juntes no assistiran, per fer més confortable la convivencia entre tots plegats i que mostreu els vostres carnets quan els delegats de grup us els demanint.
Tot ho fem per el vostre be i per donar-vos el millor servei.

No oblideu tampoc que els delegats de grup són els vostres representats davant la junta, i els que us transmeten tota la informació necessària, us preguem que els escolteu atentament, i col·laboreu a que la seva tasca sigui fàcil i agradable per a tots.

BON ANY I BON TRIMESTRE!

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com