16 de desembre 2008

Iniciatives Solidàries - CENTRE PASSATGE

DES DEL CENTRE PASSATGE ENS HAN FET ARRIBAR AQUESTA INICIATIVA SOLIDÀRIA
PUNT I A PART: COMPARTIR. Estimats amics i amigues, Us escrivim per convidar-vos a fer un PUNT I A PART en el nostre dia a dia tan estressant… un punt i a part que ens serveixi per fer una petita reflexió en aquesta espera del Nadal. Com ja sabeu, aquest any la crisi econòmica ens està afectant a tots de diferent manera, però hi ha qui ho està patint més: aquelles famílies que ja no disposaven de gaires recursos i que gairebé no podien arribar a final de mes per cobrir les seves necessitats més primàries, com són l’alimentació i tenir per viure sota un sostre. La demanda d’ajuda de Càritas augmenta un 40% en el primer semestre del 2008. Això es desprèn de les enquestes realitzades per Càritas en la meitat dels seus centres. La demanda d'ajuda ha crescut notablement en partides destinades a família, acollida, immigrants i ocupació. En el Centre Passatge estem atenent a 40 famílies en situació de risc d’exclusió social, la majoria són famílies monoparentals amb càrrec de fills i amb moltes dificultats econòmiques per mantenir la família. Aquesta és la justificació d’aquest PUNT I A PART, perquè de vegades, quan ens plantegem compartir amb alguna persona i/o entitat no sabem a qui adreçar-nos... us suggerim que ens doneu un cop de mà amb aquestes 40 famílies que estem atenent dia a dia en el Centre Obert Passatge (CoPa) per donar-los suport en la seva tasca educativa, que tan difícil se’ls fa per les circumstàncies socioeconòmiques. Aquest Nadal volem aprofitar per oferir un DINAR MULTICULTURAL on participaran totes les famílies que vénen al CoPa: - el preu fixat és d’ 1 € per persona, però el cost real és de 8 € per persona
- voldríem encoratjar-los perquè les festes de Nadal siguin més alegres amb una bossa amb menjar. ÉS PER AIXÒ QUE US DEMANEM UN COP DE MÀ. Hi ha diferents formes de fer-ho:
1) Portar menjar al Centre Passatge
2) Fer un ingrés al següent compte bancari (2081 0050 460000068198), especificant: CoPa Nadal
3) Fer un donatiu a través d’alguna de les persones que hi treballem i ho farem arribar al centre MOLTES GRÀCIES per aquest moment de REFLEXIÓ... BON NADAL a tothom!! Equip educatiu del CoPa!!

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com