22 d’octubre 2008

Us presentem.....

Des d'aquí us volem obrir la porta a altres entitats i associacions que ofereixen activitats, ja sigui de lleure, de compormís o altres alternatives. Començem amb els AMICS DELS ANGELS.
La sra. Armengol que forma part de la nostra associació i també dels Amics dels angels ens ha fet una breu descripció del que ofereixen.
“Amics dels Àngels es va crear l’any 1996 en una reunió que van fer tres dones, Montserrat Figueras, Fina Armengol Maria del Carmen Soler- Més tard s’hi va afegir Marta Cabeza. Ens varem reunir a la botiga ANGELUS (Valencia 216) amb la intenció de crear un grup de persones amb inquietuds sobre el món espiritual per tal d’oblidar, en la mesura possible, l’entorn materialista que ens envolta. Tant la Montse Figueras com el seu marit, Marcià Angrill, estaven promocionant aquest local com a punt de trobada de clients i amics que estiguessin interessats amb el tema dels Àngels. Per tant, era un lloc ideal per a aquest nou projecte. En la nova etapa estem oferint les conferències al Seminari Conciliar de Barcelona “Amics dels Àngels” ha organitzat al llarg d’aquests anys, conferències i actes culturals i religiosos. Tot això, gràcies a la generositat de Prof. de Universitats, d’escriptors, pintors, escultors, poetes i representants d’Institucions religioses, l’obra dels quals ens parla dels àngels i de la espiritualitat. Hem fet excursions per Catalunya, Espanya i fins i tot una a França. Hem premiat poesies i fotografies de persones que han participat a les convocatòries dels premis. Hem editat un llibre amb poesies i escrits titulat “Àngels i Poesia” i sobretot hem conegut persones meravelloses, algunes amb unes experiències increïbles, l’amistat de les quals ens ha retornat l’esperança que al món hi ha homes i dones amb un esperit que és un regal per a tots aquells que tenen la sort de tractar-los i ser-ne amic. Per rebre més informació sobre totes les activitats, enviar un e-mail a: amicsdelsàngels@gmail.com

Actes d'Inauguració i cloenda de curs

www.flickr.com

Assemblea

www.flickr.com

25è Aniversari

www.flickr.com